Drømmer du om at flytte på landet? Til et trygt og familievenligt lokalområde omgivet af smuk natur med kort afstand til toget?

Så tag familien under armen og kom til åbent hus i Karise lørdag den 15. juni klokken 11 – 15.

Vi viser jer byen, boligerne, børnehaven og skolen. På sportspladsen er der fantastisk middelalderfest i anledning af Dannebrogs 800 års fødselsdag. Alt er gratis og helt uforpligtende.

Program

 

09:45 Gratis bus fra København H. Bor I i København, tilbyder vi jer gratis transport med bus til og fra Københavns Hovedbanegård. Angiv ved tilmelding, om I ønsker gratis bustransport.

11:00 Velkomst på Karise Skole. Velkomst til alle og kort introduktion til dagen inden byvandringen begynder.

11:15 Byvandring v/ Karise Håndværker- og Borgerforening. Hvad er bedre, end at blive vist rundt af lokale? Karise Håndværker- og Borgerforening viser dig byen, indkøbsmulighederne, det nye øko-samfund Karise Permatopia og meget mere. Undervejs er der stop i Karise Børnehus, hvor vi spiser en is og ser børnehave og vuggestue. Faxe Kommunes pædagogiske konsulent fortæller om, hvordan vi arbejder med pædagogisk kvalitet i Faxe Kommunes børnehaver.

12.45 Frokost på Karise Skole. Byvandringen slutter på Karise Skole, hvor skolelederen fortæller om skolen, mens vi spiser en sandwich.

13.10 Fremvisning af boliger og middelalderfest på sportspladsen. Efter frokost har du mulighed for at gå til fremvisning i de boliger, der er til salg lokalt. Du finder ledige boliger eller byggegrunde til salg i 4653 Karise på Boliga.dk. Kontakt den lokale ejendomsmægler for en fremvisning.

Besøg også sportspladsen bag skolen, hvor byen fejrer Dannebrogs 800 års fødselsdag fra klokken 12 – 17. Du kan blandt andet opleve et stort hesteshow, genopførelse af slaget ved Tallin, middelalderboder og musik. Læs mere om begivenheden på sn.dk.

15.15 Afgang til Københavns Hovedbanegård. Turen går med bus tilbage til København H.

16.15 Ankomst til København H. Tak for denne gang!  

 

Karise tilbyder

Tog til København på 1 time
Yderst fornuftige boligpriser
Et trygt og nært børnehave- & skolemiljø
Engagerede og visionære naboer
Fantastisk foreningsliv

Vi har i mange år leget med tanken om at flytte på landet. Tanken om at bo, hvor der er fred og ro og være selvforsynende tiltaler os meget.

Nikolaj Kaare Thomsen, tilflytter fra København

Tilmelding

Turen er målrettet jer, der ikke bor i Faxe Kommune, men er på udkig efter ny bolig. Deltagelse er gratis og inkluderer byvandring, frokost, is og adgang til Karises middelaldermarked. Der er desuden gratis bus til og fra Københavns Hovedbanegård, hvis mindst 15 personer takker ja til dette tilbud.

Tilmeldingsfrist er den 7. juni 2019.

Bemærk at bussen ikke stopper undervejs til og fra København af hensyn til tidsplanen.

 

Medbring

Husk selv at medbringe tøj efter vejret, samt eventuelt klapvogn til brug på byvandringen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til turen kontakt venligst bosætningskonsulent Signe Munch-Pedersen på mobil 21 66 82 80 eller smunc@faxekommune.dk