Boliger

Om du er til det åbne landskaber, Morten Korch idylliske herregårde, skovens dybe og stille ro eller livet i vandkanten, så kan vi tilbyde noget, der passer til dit behov.
Vores byer og landsbyer har et rigt og varieret handelsliv med dagligvarebutikker, specialbutikker og gårdsalg med alt fra lokalt lam til design.

Boliger til salg

Faxe Kommune tilbyder masser af muligheder for at finde boliger til priser, hvor de fleste kan være med.

Faktisk er den gennemsnitlige pris for en bolig hos os typisk mindre end halvdelen af en tilsvarende bolig i Køge. Det betyder, at du hver måned vil have mange tusinde kroner mere til dig selv, hvis du vælger at kalde Faxe Kommune for dit nye hjem. Det giver dig, forhåbentlig, endnu mere overskud til at nyde livet, familien og naturen. Og overskud til at prioritere det der er vigtigt i dit liv.

Byggegrunde til salg

Har du lyst til selv at bygge drømmehuset? Så er det her, du skal holde øje. I Faxe Kommune er der ofte mere end 80 byggegrunde til salg til priser, der ligger langt under priserne i Hovedstadsområdet, Roskilde og Køge

Boliger til leje

Hvorfor eje, når du kan leje?

I Faxe Kommune er der rig mulighed for at leje en bolig – enten igennem en privat udlejer eller en af de mange almene boligforeninger.