Karriere

Fra vores kommunes største by, Haslev, er der 655.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Der er dermed gode jobmuligheder både lokalt og regionalt, når man er bosiddende i Faxe Kommune. De største lokale virksomheder er, foruden Faxe Kommune, Royal Unibrew, Haribo, Faxe Kalk, SEAS-NVE, Danish Agro og SP Medical.
Vi er beliggende tæt på motorvej, og togforbindelserne i kommunen bringer dig nemt og hurtigt til og fra arbejde. Fra 2020 bliver det desuden endnu nemmere og hurtigere at komme til og fra arbejde i København, når den nye togbane over Køge er etableret. Det vil betyde, at togturen mellem Haslev og Københavns kun vil tage 38 minutter hver vej.

Ledige jobs i Faxe Kommune

Leder du efter et job? Vores mange virksomheder, private såvel som offentlige, har travlt. Få et overblik over jobmulighederne lige her.

 

 

Business Faxe

Business Faxe er drivkraft for erhvervsudviklingen i Faxe Kommune. Vi udvikler mennesker, netværk og nye forretningsområder.

Vi har fokus på at tiltrække højtuddannede, som matches med små og mellemstore virksomheder, og med ordningen Job til 2 hjælper vi med at finde job til din partner. Er dit drømmejob ikke slået op, så prøv at søge uopfordret til de private virksomheder, som måske ikke har indset, at de mangler netop dig. Vi har også en stærk netværksånd, og måske kan du finde et job gennem professionelle netværk eller i foreningslivet.

Det kan være et stort skridt at starte op som selvstændig og kræver mange overvejelser. Ofte står du alene med udfordringerne. Hos Business Faxe får du gratis og fortrolig vejledning om opstart til lokale iværksættere. Vi målretter vores service efter dine aktuelle behov og hjælper dig videre med din idé.

Iværksætterkursus

Ud over individuel sparring tilbyder Business Faxe også iværksætterkurser, hvor du kommer hele vejen rundt om det at starte virksomhed. Lige fra salg og markedsføring til økonomi og jura.