Lejeboliger

Søger du og din familie en lejebolig i Faxe Kommune, så kan du lede via boligportaler som lejebolig.dk eller boligportal.dk.

Du kan også kontakte ét af de almennyttige boligselskaber i Faxe Kommune og høre mere om jeres muligheder. Læs mere om almene boliger i Faxe Kommune herunder.

 

Haslev

Lejerbo i Haslev

Lejerbo er den største almene boligforening i Haslev. Boligforeningen administrerer 920 lejligheder, rækkehuse og parcelhuse i og omkring Haslev, hvoraf mange er familieboliger. Ventetid: 1-20 år.

Læs mere om Lejerbo’s almennyttige boliger på www.lejerbo.dk

Kildehøjparken

I Kildehøjparken finder du 40 børnevenlige rækkehuse i ét plan med 2-4 værelser. Rækkehusene er opført i 1983 i gule mursten. Til hver bolig hører en dejlig have og redskabsskur. I Kildehøjparken er der legepladser, store grønne arealer, fælleshus og selskabslokale. Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved ligesom du finder flere gode indkøbsmuligheder tæt på Kildehøjparken. Ventetid: Min. 5 år.

Læs mere om Kildehøjparken på dabbolig.dk

Lysholmvænge

På Lysholmvænge ligger 14 rækkehuse på hver 118 m2. Husene er bygget i 1944, men er løbende blevet renoveret – senest er der udskiftet isolering og gulve i boligafdelingens 14 rækkehuse. Til rækkehusene hører et selskabslokale, so man kan leje. Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved, og ved Haslev Station er der gode bus- og togforbindelser til Køge. Ventetid: Min. 10 år.

Læs mere om Lysholmvænge på dabbolig.dk 

Trifoliumgården

Midt i Haslev by finder du Trifoliumgården, hvor boligforeningen DAB udlejer 24 lyse og lækre familieboliger med 2-4 værelser. I bebyggelsen er der grønne opholds- og legearealer og et fællesrum med tilhørende køkken. Ventetid: Min. 3 år.

Læs mere om Trifoliumgården på dabbolig.dk 

 

 

Rønnede

Møllehusene i Kongsted

2 km fra Rønnede ligger Mølleparken og Møllevangen. Her administrerer Lejerbo 82 rækkehuse i både 1 og 2 plan – alle med terrasse og egen lille have omkranset af hæk/buske. Møllehusene ligger i et børnevenligt område med naturskønne omgivelser og udsigt over markerne mod Faxe. I Møllehusene er der både 2-, 3- og 4-værelses boliger. Ventetid: 2-4 år.

Læs mere om Møllehusene på Lejerbo.dk

 

 

Dalby


Spurvemosegård

I den nordlige del af Dalby finder du den almene boligforening Spurvemosegård. Her ligger 55 familievenlige rækkehuse med og uden egen have. Rækkehusene er opført i 1991 i gule sten med eternittag. Til området hører et fælleslokale til 50 personer, som kan lejes til private arrangementer. I fælleshuset er der fælles aktiviteter, så som fællesspisning, håndarbejdsaktiviteter og kortspil. Der er desuden 4 ungdomsboliger og 26 ældreboliger i foreningen. Ventetid: Min. 2 år.

Læs mere om Spurvemosegård i Dalby på Domea.dk

 

Karise

Karise Permatopia

Karise Permatopia er et selvforsynende og børnevenligt landbrugs- og bofællesskab i Karise. Karise Permatopia består af 90 åndbare og økologiske rækkehuse i fem forskellige størrelser. Heraf er 44 almene lejeboliger og de øvrige er ejer- og andelsboliger. Størstedelen af de 90 familier flyttede ind i 2018. Permatopia ligger på en 29 hektar store grund med skov, mark, eng og sø. Bofællesskabet ligger i gåafstand fra Karise Station.

Læs mere om Karise Permatopia på permatopia.dk

 

Terslev


Nysøvænge

Syv kilometer nord for Haslev, finder du boligområdet Nysøvænge. Her ligger 35 ét plans rækkehuse med henholdsvis 2, 3 eller 4 værelser. Husene er opført i 1978 i gule mursten. Til hvert hus hører have, udhus og carport. I bebyggelsen er der fælleshus med selskabslokale. Ventetid: 5 år.

Læs mere om Nysøvænge på dabbolig.dk

 

Faxe


Faxe & Hylleholt Boligforening

Faxe & Hylleholt Boligforening er den største almene boligforening i Faxe og omegn. Boligforeningen administrerer i alt 18 afdelinger med 547 lejligheder og rækkehuse i og omkring Faxe og Faxe Ladeplads, hvoraf mange er familievenlige boliger. Ventetid: 0 – 10 år.

Grønningen
Boligområdet Grønningen ligger i den vestlige del af Faxe, ud til åbne marker. Her ligger 54 familievenlige boliger med 2-5 værelser. Til alle boliger hører et skur, og alle har egen have. I de største boliger er der desuden altan. Grønningen ligger i gåafstand til centrum samt dagligvare, og specialbutikker, bibliotek og biograf.  

Læs mere om Grønningen i Faxe på Domea.dk 

Torvegården

Torvegården er en del af Faxe Boligselskab og består af 85 lejligheder på med 1-4 værelser. Lejlighederne ligger midt i Faxe Centrum, tæt på indkøbsmuligheder, børnehave og skole. Boligerne er alle indrettet lyst og venligt, og der er elevator og vaskeri. Til hver lejlighed hører et kælderrum, og der er gode parkeringsforhold samt cykelskur. Ventetid: 1-2 år.

Læs mere om lejlighederne i Torvegården på findbolig.nu

 

 

Faxe Ladeplads


Faxe & Hylleholt Boligforening

Faxe & Hylleholt Boligforening er den største almene boligforening i Faxe og omegn. Boligforeningen administrerer i alt 18 afdelinger med 547 lejligheder og rækkehuse i og omkring Faxe og Faxe Ladeplads, hvoraf mange er familievenlige boliger. Ventetid: 0 – 10 år.

Læs mere om boligerne i Faxe & Hylleholt Boligforening