Velkommen til Dalby

2.180 naboer er klar til at byde dig velkommen

Dalby Børnehuse

36 vuggestuebørn og 120 børnehavebørn i grønne omgivelser

Dalby Kirke

– for guds bedste børn!

SuperBrugsen

– Et mødested for indkøb og fællesspisning

Grønne omgivelser

– Tæt på motorvej og større byer

naboer

boliger

butikker & spisesteder

Dalby tilbyder

 

  • Masser af legekammerater, fritidstilbud og fællesspisning
  • Mulighed for at købe eller bygge drømmehuset i et familievenligt parcelhusmiljø
  • 2 km til motorvej E47

Fem km uden for Haslev og kun få km fra motorvejen ligger hyggelige Dalby. Her kan du være sikker på at møde naboer, der vil dig og fællesskabet.

I Dalby ligger daginstitution, skole, sportsfaciliteter, butikker og natur dør om dør. Det danner en grøn og tryg oase for jeres familieliv.

Emil og Helena fra Hvidovre købte den gamle købmandsgård i Dalby

I Dalby kan du købe en byggemodnet grund til fornuftige penge og bygge drømmeboligen.

Signe og Lars byggede drømmehuset i Dalby

Se huse og grunde til salg i Dalby.

Fritid og fællesskab
Er du eller dine børn vilde med sport, så er Dalby stedet for jer. Her finder I Dalby Gymnastik & Idrætsforening der er kendt for at have en håndbold-afdeling, hvor både ungdoms- og voksenrækken er med blandt de bedste rækker i Danmark. Her er også mulighed for at gå til løbetræning, badminton, fodbold, gymnastik, fitness og meget mere.

Dalby og Omegns Borgerforening inviterer hvert år til oplevelser lige fra fællesspisning, til Sankt Hans, musikcafe og hygge – og især det meget populære og årligt tilbagevendende ”Dalbymarked”, som i den grad samler byen. Folk kommer fra nær og fjern og er med til at gøre dagen hyggelig. Du kan følge med i, hvad der sker i Dalby til dagligt ved at følge Facebook-grupperne Bevar Dalby som et velfungerende lokalsamfund og Dalby og Omegns Borgerforening.

Find de lokale kultur- og idrætsforeninger i Faxe Ladeplads på Faxe Kommunes foreningsportal. Du kan også finde nye venner med samme interesse som dig selv på mødestedet Boblberg.dk.

“Dalby ligger tæt på motorvejen og er dermed godt placeret i forhold til pendling”

Daginstitution
Flytter du til Dalby med børn mellem 0-6 år, har de mulighed for at få plads i den integrerede daginstitution Dalby Børnehus med 36 børn i vuggestuen og 120 børn i børnehaven. Der er desuden tre dygtige dagplejere i Dalby.  Læs mere om Faxe Kommunes dagplejere her.

Kontakt Dalby Børnehuse

Uddannelse
I Dalby ligger Midtskolen – afdeling Bavne. Her kan du gå i skole til og med 9. klasse. Herefter kan du fortsætte i 10. klasse på Ak10vet i Haslev eller på en af vores lokale ungdomsuddannelser. Du kan gå i gymnasiet eller HF på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, på VUC Storstrøm i Faxe eller tage en håndværksmæssig uddannelse hos EUC Sjælland.

Transport
Fra Dalby er der kun 2 km til motorvej E47. Buslinje 264 kører til Karise og mod Haslev, hvor fra du kan tage toget til Køge og Faxe Ladeplads. Linje 102A kører mod Præstø og Køge.