Velkommen til Haslev

– den lille storby i Faxe Kommune

Daginstitutionen Småfolket

– Ét af mange gode dagtilbud i Haslev

Vibeengskolen

– den CO2-neutrale folkeskole

Midtsjællands Gymnasium

– gymnasium og HF centralt placeret i Haslev

Bibliotek og borgerservice

– samlingspunkt for læseglæde og borgerbetjening

Kultunariet i Haslev

naboer

boliger

butikker & spisesteder

Haslev tilbyder

 

  • Flotte patriciervillaer og billige byggegrunde
  • Togforbindelser til Køge, Næstved og Roskilde, og kort vej til motorvejen
  • Masser af butikker, spisesteder og biograf

Haslev er Faxe Kommunes største by. Her finder du kommunens rådhus, et bibliotek og borgerservice. Byen er omgivet af et smukt herregårdslandskab og bynær skov.

Har du lyst til at gå en tur omkring byen, kan vi anbefale de to lokale Hjertestier på 4,3 eller 6,2 kilometer. Download og print Hjertestierne i Haslev. Vil du hellere gå tur i en af de smukkeste skove, kan vi anbefale Hjertestien i Hesede Skov ved Villa Gallina.

Togforbindelsen mod Næstved og København, og den korte afstand til motorvejen gør det nemt at pendle til et job uden for byen.

Janus og Kåre flyttede fra Nørrebro til Haslev for at udleve deres havedrømme

Se de ledige boliger og byggegrunde til salg

Daginstitutioner
Flytter du til Haslev med børn mellem 0-6 år, er der fem vuggestuer og syv børnehaver i byen. Læs mere om dem på Faxe Kommunes hjemmeside. Der er desuden 23 dygtige dagplejere i Haslev.

Uddannelse
Der er tre folkeskoler i Haslev nemlig Nordskovskolen og Vibeengskolen, samt Sofiendalskolen. På Vibeengskolen kan du gå til og med 6. klasse. På Nordskovskolen og Sofiendalskolen kan du gå til og med 9. klasse. Herefter kan du fortsætte i 10. klasse på Ak10vet i Haslev eller på en af vores lokale ungdomsuddannelser. Du kan gå i gymnasiet eller HF på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, på VUC Storstrøm Faxe eller tage en håndværksmæssig uddannelse hos EUC Sjælland.

Transport til og fra Haslev
Fra Haslev kan du tage toget mod Køge, Næstved og Roskilde. Du kan også tage bussen til Ringsted, Faxe, Karise, Rønnede og Terslev.
Endelig er der kun 6 km til motorvej E47.

“Vi ville gerne ud, hvor der er mere ro, luft og ikke mindst en udsigt. Desuden ville vi gerne bygge noget op, det var helt og holdent vores eget – som der var perspektiv i.”
Janus 39 år

Fritid og fællesskab
Haslev byder på et væld af oplevelser for alle. Hvad med at tage til fællesspisning hos Haslev Kulturgruppe eller fylde huset med duften af friske blomster fra sommerhalvårets torvedage? I kan også få én på opleveren med pop, rock og hyggeligt samvær til Haslev Festdage eller tage kæledyret med på Bregentveds Dyrskue Børn & Dyr.

Haslev har et stort foreningsliv og en lang række unikke tilbud inden for sport, kultur og fritid. Du kan blive klogere på vores foreningsliv ved at tage til Foreningernes Dag eller se alle de lokale foreninger på Faxe Kommunes foreningsportal.

Er du ny i byen kan du finde nye venner med samme interesse som dig selv på mødestedet Boblberg.dk. Endelig er du altid velkommen til at ringe eller skrive til den lokale kontaktperson tilflytternetværket for at høre mere om hvad der sker i Haslev.