Naboskab

En god hverdag kræver gode betingelser. Dem har vi her i Faxe Kommune. Her på siden kan du møde nogle af de lokale, som lever præcis det liv, de altid har drømt om.
Et liv, hvor både arbejde, interesser, familie og fritid går op i en højere enhed. Måske de kan inspirere dig til at komme og besøge os i Faxe Kommune.

Hils på dine nye naboer

Emil og Helena

Muligheden for at få masser af plads og bo tæt på bedsteforældre og motorvej fik Helena og Emil til at tage springet fra Avedørelejren i Hvidovre til Dalby ved Haslev. Oveni fik de havørreder, høns og gode naboer.

 

Rina, Mathias og Laust

Rina, Mathias og lille Laust flyttede fra Køge til Faxe Ladeplads og blev blæst omkuld af vinden og venligheden i byen.

Signe og Lars

Familien Fischer Grønbech havde kigget på rigtig mange villaer, da de en sommerdag besøgte Dalby. Solen skinnede, børnene legede på vejen, og det fik familien solgt på ideen om at bygge selv.

 

Mia og Jens-Kristian

Mød Mia og hendes familie fra Dalby. Mia er 31 år og gift med Jens-Kristian. Sammen har de deres eget firma og tre livlige piger; Klara-Mathilde på fire, Karen-Sofie på ni og Ida-Marie på seks.

Isil og Nikolaj

Mød familien Bayraktar Thomsen. De flyttede i 2017 fra Nørrebro til Karise for at udleve en drømmen om det rolige liv på landet i pagt med naturen.

Maria

Eventyrlyst og kærlighed til Danmark førte i december 2017 barista Maria Laug Eriksson og hendes familie fra Norge til Nielstrup. Nu har Maria realiseret sin drøm og åbnet eget kafferisteri på Hesede Hovedgård. 

Kamma og Mikkel

Mød Kamma og hendes familie fra Faxe Ladeplads. Kamma er 45 år og arbejder som personlig træner/instruktør. Hun er gift med Mikkel på 46. Sammen har de to friske børn; Christoffer og FIe.

Kåre og Janus

Janus Berg og Kåre Hansen flyttede fra Nørrebro til Olstrup ved Haslev for at udleve deres havedrømme. Nu følger hele verden med, når de planter og høster.

Malene og Søren

Mød Malene og hendes familie fra Førslev. Malene er 34 år og arbejder som konsulent. Hun er gift med Søren på 34 år.. Sammen har de tre børn.

Book en nabo

Har du spørgsmål til livet i Faxe Kommune? Vores tilflytternetværk står klar til at hjælpe dig.