Foreninger

Et stærkt foreningsliv
Faxe Kommune har et levende, righoldigt og forskelligartet foreningsliv, veletablerede kultur-institutioner, aktive ildsjæle og talenter. Alle bidrager med hver deres forskellige kompetencer og måder at gøre tingene på, når det gælder om at skabe aktiviteter og oplevelser.

Mangfoldighed der kommer alle til gode

Det giver liv til det daglige engagement i kultur- og fritidslivet, hvor den enkelte borger, forening eller kulturinstitution naturligvis i det daglige er optaget af sin egen, specielle interesse, men hvor mangfoldigheden i sidste instans kommer alle til gode.

For at gøre det nemmere for dig har vi opdelt dem i nogle kategorier, som du finder via linket

Foreningernes Dag 2018

 

Er du nysgerrig på, hvad du kan engagere dig i, når du bor i Faxe Kommune, så kom til Foreningernes Dag i Haslev.

Foreningernes Dag afholdes den første søndag i september kl.11-15.30 på de grønne arealer ved Seminariet i Haslev, Søndergade 12. Her stiller en lang række af de lokale foreninger op for at vise og fortælle om deres aktiviteter. De har hver især også særlige aktiviteter, som kan afprøves, smages eller mærkes – og der er noget for enhver ’smag’.

Mere end 55 foreninger stiller op med forskellige tilbud og aktiviteter til både voksne og børn. På senen er der underholdning for børn og voksne. I vores cafételte kan du købe lokalt produceret mad og drikke.

Følg med i nyheder fra Foreningernes Dag på Facebook